AirPods VS AirPods Pro

In cazul care ai Iphone poate te intereseaza ce avantaje prezinta fiecare dintre cele doua modele de casti si in acelasi timp si dezavantajele acestora. 

Apple prezinta doua modele de casti in prezent: AirPods care incepe de la 139 de dolari si vin cu incarcare wireless optionale si AirPosa Pro care costa 249 de dolari, au capacitatea de anulare a zgomotului. Un dezavantaj pe care il prezinta AirPods-urile este varful de silicon care se introduce in canalul urechii si nu tuturor le place acest design, dar in acelasi timp poate nici nu sunt dispusi sa cheltuieasca in plus cu 110 dolari pentru a-si cumpara AirPods Pro. 

Modelul AirPods care se vinde cu 139 de dolari, este dotat cu o carcasa de incarcare obisnuita, dar modelul care se incarca wireless este de 169 de dolari. Incarcarea wirelles poate fi considerata si ca un moft pe care unele persoanel vor sa il satisfaca, dar daca esti in cautarea a ceva mai ieftin sunt recomandate castile AirPods cu incarcarea obisnuita, astfel poti sa economisesti bani. 

Sunt unele persoane care accepta modelul castilor cu silicon al AirPods-urilor, dar sunt si persoane carora le displace acest model, iar in acest ultim caz sunt recomandate castile AirPods Pro. Chiar daca sunt mai scumpe decat cele cu silicon, macar stiti ca le puteti folosi fara a va deranja la ureche ceea ce este destul de neplacut cand vrei sa te relaxezi. Un avantaj pe care il au AirPods-urile Pro fata de cele standard, este faptul ca au mai mult bas. Basul se datoreaza design-ului cu care sunt acestea construite. AirPods-urile standard sunt si ele bune, dar doar in cazul in care este liniste, daca mergeti intr-un loc zgomotos ele nu va vor mai ajuta atat de bine pe cat ar putea castile AirPods Pro. AirPods-urile standard mai sunt foarte bune cand doriti sa preluati un apel, deoarece cu ultima rezivie, Apple a facut in asa fel incat castile sa reduca zgomotul vantului. In schimb, AirPods Pro este dotat cu trei microfoane, dintre care unul are rolul de a va ridica vocea pentru ca persoana cu care vorbiti sa va auda mai bine. Si castile AirPods Pro au capacitatea de a reduce zgomotul, dar care vine si cu un sistem de aerisire care ajuta sa se anuleze zgomotul provocat de vantul foarte puternic, a spsu un reprezentat Apple. In ceea ce privesc apelurile, se poate auzi mai bine datorita design-ului de izolare fonica a castilor Pro. 

Prin urmare, ambele casti sunt de calitate, acum depinde si de prferintele voastre in ceea ce priveste varful de silicon pe care il au castile AirPods standar. Daca acelea va incomodeaza ar fi indicat sa optati pentru cele Pro.