Cea mai buna metoda de protejare a ecranului telefonului

Telefoanele au devenit in ultima vreme niste obiecte indispensabile si vrem telefoane din ce in ce mai performante, mai scumpe, mai mari si cu tot felul de functii noi si speciale. In acest caz pretul unui telefon este destul de mare daca tinem cont de preferintele, dorintele si necesitatile noastre. Cele mai scumpe telefoane de pe piata sunt cele de la compania Apple. Daca ai platit o suma destul de mare pentru a-ti cumpara un telefon de la Apple, nu cred ca mai esti dispus sa mai cheltuiesti o alta suma de bani pentru a-ti inlocui sticla la Iphone.

De aceea cel mai indicat este ca dupa ce ti-ai cumparat Iphone-ul sa mergi la un service sau intr-un loc unde sa iti puna folie pentru a evita spargerea sau zgarierea ecranului. Dupa ce ai platiti multi bani pe telefon sunt convinsa ca nu vrei sa mai platesti o alta suma pentru inlocuirea sticlei la Iphone. Astfel, prin cumpararea unei folii economisesti niste bani cu ajutorul carora poti sa faci orice altceva. 

Telefoanele acestea sunt destul de fragile, de subtiri si ai impresia de cum il iei in mana ca il vei scapa, ceea ce inseamna o cheltuiala in plus. Iar pentru a te scuti de cheltuiala asta, solutia ideala este montarea unei folii. 

Pe langa cumpararea unei folii, mai trebuie sa iti cumperi si o husa pentru a avea o protectie de 100% a telefonului tau si vei fi sigur ca nu vei ajunge la service spre ai inlocui sticla la Iphone. Husele sa gasesc intr-o gama larga, au culori vii sau standard (negru sau transparenta), modele diferite in functie de preferintele si gusturile fiecaruia. Daca vrei sa ai un grad de protectie mai mare iti poti cumpara o husa flip cover sau tip saculet si in cazul in care il vei scapa esti sigur ca nu a patit nimic si il vei ridica fara sa iti fie frica sa te uiti la el, stiind ca va trebui sa ii inlocuiesti sticla. 

In cazul in care stii ca esti o persoana mai neindemanatica si ai mereu acest ghinion sa iti scapi telefonul ar trebui sa mergi direct sa iti cumperi si folie si husa pentru a nu cheltui banii pe reparatii in service-uri gsm. Sau daca obisnuieste sa te joci foarte mult daca nu ai folie risti sa ti se strice touchscreen-ul care va trebui sa fie inlocui la service, adica o cheltuiala in plus. 

In concluzie, telefoanele cum sunt subtiri si fragile au nevoie imediata de o folie si o husa pentru a le asigura protectia si pentru ca tu sa nu cheltuiesti bani pentru reparatia ecranului sau orice altceva care se produce din cauza ca nu ai folosit husa sau folia.