Cele mai bune telefoane pentru jocuri

Sunt persoane care au nevoie de un telefon special pentru jocuri. Dar, telefonul pe care il detin, poate ca nu este suficient de puternic pentru jocuri, ci este potrivit doar pentru indeplinirea sarcinilor zilnice, navigare web, e-mail, social media si altele. Telefoanele pentru jocuri au ecrane Super AMOLED, ecran mare, procesoare foarte rapide, sistem special de racire, difuzoare stereo, comenzi speciale pentru jocuri, rata de actualizare mai mare. Aceste specificatii le detin unele telefoane precum Pixel 3, Samsung Galaxy S10 si OnePlus 6T. Iphone XS si XR au procesoare mai mare si acces la mult jocuri. Doar ca nu este suficient pentru a avea o experinta buna de joc. In randurile de mai jos voi descrie 4 modele de telefoane pentru jocuri, asa ca fii cu ochii pe ce va urma. 

Incepem cu Asus ROG are un afisaj AMOLED, un ecran de 6 inci, o rata de actualizare de 90 Hz. Nu este la fel ca o rata de actualizare de 120 Hz pe un ecran LCD, dar este suficient de buna. Are butoane de protectie pentru jocuri si ofera o experinta confortabila de joc atunci cand detasezi accesoriul ventilatorului care se afla in cutie. Telefonul are o drata lunga de viata a bateriei. Calitatea pozelor este doar buna, dar jucatorii nu pun accent pe performantele camerei. 

Razer Phone 2 este singurul dintre cele 4 modele care este rezistent la apa, are IP67 si care are incarcare wireless. Rata de improspatare este de 120 Hz. Difuzoarele incorporate sunt foarte puternice, ceea ce inseamna ca poti urmati filme sau sa asculti muzica, pentru ca sunetul va fi foarte bun. Camera de spate este imbunatatita, dar pozele realizate sunt decente. Telefonul s-a actualizat la Android 9 Pie, iar durata de viata a bateriei a crescut, fata de cea pe care o avea cand avea vechiul sistem de operare. Telefonul se gaseste la un pret de 550 de dolari. 

Nubia Red Magic Mars are un spatiu de stocare de 64 GB si 6 GB RAM si costa 399 de dolari. Dar poti avea si 128 GB cu 8 GB RAM. Are un sistem de racire foarte bun, ruleaza Android 9 Pie, dar ecranul este doar decent. Are un Snapdragon 855, ecran OLED de 90 Hz. 

Xiaomi Black Shark vine la pachet cu un joystick, ruleaza Android 8.1 Oreo. Din pacate nu are o mufa pentru casti si este confectionat din plastic. Este dotata cu un Snapdragon 855 si are o functie asemanatoare cu Apple Touch 3D, are un cititor de amprenta si se poate gasi la pretul de 325 de dolari. 

Asadar, daca esti un jucator si ai nevoie de un telefon pentru jocuri, cele descrise anterior sunt cele mai bune pentru jocuri.