Cele mai bune scaune de birou

Daca esti cumva un director, manager sau ai o functie destul de inalta sau ai chiar firma ta, pe langa cheltuiala si planurile in ceea ce priveste cumpararea celor mai bune laptopuri, telefoane si alte gadget-uri pentru firma, te-ai gandit cumva ca si scaunele sunt la fel de importante? Daca nu sa stii ca ar trebui sa ti cont de asta, mai ales in cazul in care angajatii stau mult la birou au nevoie de un scaun bun pentru spatele lor. In randurile de mai jos iti voi prezenta cele mai bune scaune de birou. 

Mai intai de toate trebuie sa te gandesti care va fi bugetul pe care il vei aloca scaunelor. Pentru ca unele modele sunt mai scumpe, cele care asigura cotiere mobile, piele sau care are garantie de 12 sau 15 ani. Daca bugetul pe care vrei sa il aloci scaunelor este mai mic, nu este nicio problema pentru ca exista si scaune mai ieftin si confortabile.

Pentru cei care vor sa aloce mai mult scaunelor, scaunul Markus de la Ikea este unul scump si ergonomic. Este un scaun comod, se poate sta in pozitie verticala, are spatar lung si tetiera. Partea din spate are un material din plasa care permite ca aerul sa treaca si sa fie o mica ventilatie. Scaunul se poate regla in functie de inaltime, daca vrei ca spatul sa fie inclinat sau blocat. Pretul unui astfel de scaun este de 190 de dolari si are o garantie de 10 ani.

Modelul Humanscale Freedom este un modul destul de cunoscut iar firma se ocupa de proiectarea celor mai bune scaune ergonomice. Este confectionat din piele si se regleaza automat pentru a se potrivi cu al tau corp. De exemplu atunci cand inclini scaunul de ajusteaza imediat, la fel si tetiera se ajusteaza automat pentru a-ti oferi un confort inedit. Nu este un scaun deloc ieftin si vine la pachet cu o garantie de 15 ani pentru 988 de dolari. 

Herman Miller este una dintre cele mai cunoscute firme care face scaune de birouri foarte comode si ergonomice, iar modelul Aeron este unul dintre cele mai bune. Pretul lui este de 160 de dolari si are garantie 12 ani. Scaunul ofera o pozitie de sezut naturala cu un mecanism nou de inclinare. Este confectionat din plasa ceea ce permite aerului sa treaca. 

Daca vrei un scaun de la Herman Miller mai ieftin un model bun este SAYL, care costa 510 dolari care vine cu un design nou. Si acesta permite aerului sa treaca si permite deplasare iar coloana vertebrala este in continuare sustinuta. 

Acestea fiind spuse, daca inca nu te-ai gandit ca firma ta are nevoie de niste scaune ergonomice, este cazul sa cauti niste scaune comode pentru angajatii tai.