Cele mai ieftine casti in 2020

Ai mare nevoie de casti pentru telefonul tau, dar totusi nu ai vrea sa cheltuiesti asa de multi bani pentru a-ti cumpara o pereche avand in vedere faptul ca si castile sunt destul de costisitoare, trebuie sa fii informat ca exista cateva modele de casti ieftine pe care ti le poti cumpara si sunt modele diferite pentru diferite preferinte si gusturi. Poti sa gasti casti sub 50 de dolari care sunt la fel de bune ca AirPods-urile si alt model cu fir care costa sub 15 dolari. 

Incepem lista cu EarFun Free care au bluetooth 5.0 si cablu USB-C pentru incarcare, dar are si incarcare wireless si sunt impermeabile. Calitatea audio este destul de buna dar au bass si suficiente functii care te fac sa nu vezi faptul ca ele sunt atat de ieftine, dar nu se compara totusi cu cele de 150 de dolari, atata timp cat ele costa doar 45 de dolari. Sunt bune pentru apeluri si bateria tine pana la 6 ore la un nivel de volum moderat. 

Ancore’s Soundcare Life Q20 sunt dintre cele mai bune care anuleaza zgomotul din exterior si au un pret mic. Sunt casti care su pun peste urechi si costa 60 de dolari, dar ce este remarcabil este faptul ca adesea ele se vand chiar cu 10 dolari. Calitatea audio este destul de buna. Capacitatea de anularea a zgomotului ajuta foarte mult la convorbirile telefonice si durata de viata a bateriei este de 40 de ore si castile vin la pachet cu o husa. 

Castile Anker Soundcore Life P2  au o calitate ridicata a wireless-ului. Se aud destul de bine, dar nu la fel de bine ca cele Anker Soundcore Liberty Air 2 dar au caracteristici asemanatoare. Au patru microfoane si ajuta la anularea zgomotului atunci cand te afli in medii aglomerate. Nu are incarcare wireless, ci are un cablu USB-C si durata de viata este de 7 ore si sunt rezistente la apa. Aceste casti costa 60 de dolari.

JLab Go Air costa 30 de dolari si este disponibil in patru culori. Durata de viata a bateriei este de 5 ore si se incarca printr-un cablu USB si sunetul este foarte bun si are butoane tactile.

TaLTronics SoundLiberty 79 costa 60 de dolari dar se gasesc si cu 50 de dolari. Aspectul lor este unul aparte si suna destul de bine. Sunt bune pentru a face apeluri si au capacitatea de a reduce zgomotul. 

Tribit XFree costa 35 de dolari si ofera o calitate foarte buna a sunetului, dar nu sunt atat de confortabile. 

Koss Porta Pro sunt casti wireless care costa 80 de dolari, au un aspect retro si un sunet destul de bun.

Asadar, iti poti cumpara casti fara sa cheltui prea multi bani si sa ai si o calitate destul de buna.