Beats Flex- review

De curand s-a lansat perechea de casti Beats Flex, doar ca nu se astepta sa mai existe o alta versiune a acestor casti. Aceste casti noi sunt mai ieftine decat modelul dinaintea lor, costa 50 de dolari, fiind jumatate din pretul primului model. Avand in vedere ca seria Iphone 12 nu mai vine la pachet cu o pereche de casti in cutie, Beats Flex devine o alternativa foarte buna pentru ele, mai ales in cazul in care nu mai esti dispus sa cheltuiesti asa multi bani pentru AirPods Pro. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest casti noi, in randurile de mai jos le voi descrie. 

Aceste casti sunt wireless, dar cu fir. Acel fir conecteaza casca stanga de cea dreapta, iar acea banda se fixeaza in jurul gatului. Nu este un design placut de oricine, iar unele casti wireless se gasesc si la preturi mai mici de 50 de dolari. Dar pentru cei carora le place, este o alternativa buna. Ele necesita incarcare prin USB-C, iar la 10 minute de incarcare pot sa reziste 1 ora jumatate de redare a muzicii.

Beats Flex semana destul de mult cu BeatsX, dar modelul nou are cateva modificari legate de design. Acum, microfonul este in linie si modelul de control nu mai exista, pentru ca a fost incorporat in partea stanga si dreapta a cablului. Acest lucru inseamna ca nu vei mai avea instinctul de a apropia microfonul de gura in timpul apelurilor. Castile sunt confortabile, iar in carcasa se inchid magnetic. Melodiile se vor intrerupe daca vei scoate o casca din urechi. 

Castile au un nou driver pentru sunet mai bun, microfon actualizat pentru o mai buna calitate in timpul apelurilor vocale si o durata de viata a bateriei mai lunga, astfel ca ele rezista in jur de 12 ore. 

Castile vor avea 4 dimensiuni diferite de varfuri pentru a alege marimea care ti se potriveste cel mai bine pentru a avea o calitate a sunetului mai buna. Castile nu vine la pachet cu nicio punga de transport, dar nu cred ca este un dezavantaj major. Din pacate, ele nu sunt rezistente la apa sau la transpiratie,dar se pot folosi la antrenamente usoare, unde nu se transpira foarte mult. 

Ele sunt dotate cu cipul W1 care permite compatibilitatea cu dispozitive Apple. Mai permite verificarea bateriei, a Audio Sharing, dar ele se pot folosi si la Android. 

Calitatea sunetului este mai buna decat la primul model si decat a AirPods-urile originale. Sunetul este echilibrat si au un bas puternic. Calitatea apelurilor este buna, oamenii te vor auzi bine chiar si in spatii foarte zgomotase. 

Prin urmare, daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone 12 sau ai nevoie de o pereche de casti mai ieftina, dar buna, Beats Flex este o alegere foarte buna, fiind compatibile atat pentru Iphone, cat si pentru Android.