Laptopuri si smartwatch-uri de la Huawei

Telefoanele de la Huawei s-au clasat in top in anul 2018 de cand s-a lansat P20 Pro, fiind primul telefon care are o camera care este capabila sa concureze cu ceilalti rivali ai sai. Un an mai tarziu a aparut seria Huawei P30, care a avut din nou un mare succes. In a doua jumatate a anului 2019, atat Honor, cat si Huawei a inceput sa lanseze telefoane fara Google Play. Pe langa telefoane, Huawei a mai lansat cateva dispozitive care sunt bune, adica laptopuri, casti si ceasuri. Daca vrei sa afli detalii despre aceste dispozitive, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Pana anul acesta, accesoriile de la Huawei nu era obligatoriu sa fie asociate cu un telefon de la Huawei, puteau sa fie asociate si cu Iphone sau Samsung. Huawei a anuntat lansarea a doua casti wireless, Freebuds Pro s FreeLace Pros de 120 de lire sterline si Watch GT 2 Pro, Watch Fit de 120 de lire sterline si laptopurile MateBook X si MateBook X 14 de 549 de lire sterline. 

Ceasurile functioneaza cu orice telefon, Android sau IOS. Ceasurile pot sa urmareasca pasii, ritmul cardiac, somnul. Huawei Watch GT 2 Pro costa 329 de lire sterline, are un design special, durata foarte buna de viata a bateriei de pana la 14 zile, functii bune pentru antrenamente. Nu este atat de inteligent ca un Apple Watch, dar multe persoane vor prefera designul clasic si durata lunga de viata a bateriei. 

Laptopurile de la Huawei si de la honor au parte de Windows. Laptopul Honor MagicBook 14 costa 550 de lire sterline si este dotat cu AMD Ryzen 5 3500U si este un laptop  Windows foarte bun si accesibil. Exista un model actualizat cu un procesor 4500U. MateBook X Pro costa 1.197 de lire sterline, are un ecran 3K, procesoare de-a 10-a generatie de la Intel si o memorie RAM de 16 GB. 

Huawei a fost prima companie ce a introdus casti cu functia de anulare a zgomotul, FreeBuds 3 fiind primele care au beneficiat de ea. Anul acesta s-a lansat Freebuds Pro care costa 170 de lire sterline, au 2 niveluri de anulare a zgomotului si mai multe controale la casti, glisor de volum tactil. Sunt confortabile, au o calitate generala a sunetului foarte buna. Acestea nu au aplicatie pentru IOS, ceea ce inseamna ca nu vei putea sa accesezi functii cheie, adica actualizare software, daca nu ai un telefon Android. 

Acestea fiind spuse, compania Huawei s-a dezvoltat si in privinta altor dispozitive, nu doar a telefoanelor si a lansat casti, laptopuri si smartwatch-uri foarte bune la preturi accesibile, pentru a face fata concurentei, iar aceste dispozitive se merita a fi luate in calcul in cazul in care doresti sa iti cumperi casti, laptop sau smartwatch.