Reduceri la Amazon

Black Friday la Amazon este o continuare a Prime Day si chiar daca teoretic Black Friday s-a incheiat, campania este inca in desfasurare la unele companii, printre care si Amazon. Daca ai ratat ziua de Black Friday si nu ti-ai facut cumparaturile de care aveai nevoie, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos pentru a afla care sunt produsele care se mai afla inca la reducere.

Ceasul Amazfit GTS costa acum 100 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari, are o durata foarte buna de viata a bateriei, de pana la 14 zile, are un ecran ce vibreaza de 1,6 inci, are functia Always oc Display, are GPS si multe functii de fitness, fiind compatibil atat cu IOS, cat si cu Android.

Echo Dot 2020 costa acum 29 de dolari si poti sa economisesti 21 de dolari. Are un design modern, calitatea sunetului este foarte buna si este prima oara cand Amazon reducere produsele noi. 

DJI Mavic Mini costa acum 359 de dolari si poti sa economisesti 40 de dolari, este o drona moderna care nu se gaseste des la reducere si acesta este cel mai bun pret pe care l-a avut pana acum.

Fitbit Versa 2 costa 130 de dolari si reusesti sa economisesti 50 de dolari. Este un tracker de fitness foarte bun, poate sa urmareasca somnul, emite notificarile pe care le primesti pe telefon, este dotat cu Alexa, interfetele sunt personalizabile.

Fitbit charge 4 costa 100 de dolari si poti economisi 50 de dolari si a fost numit cel mai bun tracker de fitness din acest an.

Echo Dot de a 4-a generatie impreuna cu Amazon Smart Plus costa 34 de dolari si vei economisi 41 de dolari. Aceasta priza inteligenta se poate folosi pentru a controla luminele sau alte dispozitive prin Alexa.

Aspiratorul robot iRobot Roomba i3 Plus costa 399 de dolari, economisind 201 dolari. Are senzori inteligenti, isi goleste singur cosul si poate face diferenta intre podea sau covor.

Sonos Move costa 299 de dolari, economisind 100 de dolari. Este un difuzor portabil Bluetooth, are o durata de viata de 11 ore, iar calitatea sunetului este foarte buna.

Tableta Fire HD 10 costa 80 de dolari, economisind 70 de dolari. Are un ecran mare si clar, are un port USB-C, o memorie extensibila, performantele sunt mai rapide fata de modelul anterior.

E-readerul Kindle costa 60 de dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Este foarte eficient pentru lectura, pentru ca nu oboseste ochii, designul este imbunatatit.

Prin urmare, acestea sunt doar cateva dintre produsele care se gasesc la reducere pe Amazon, iar daca ai nevoie de unele dintre ele, profita de ocazie cat mai sunt valabile ofertele.