LG Gram 17 (2020)- review

Avand in vedere ca din ce in ce mai multe persoane lucreaza de acasa, productivitatea nu este la fel de mare acasa si exista mai multe distrageri decat la locul de munca. Ei bine, productivitatea poate creste daca ai un dispozitiv cu un ecran mai mare, deci daca ai un laptop de 13, 14 sau 15 inci, poate ca ai avea nevoie de unul mai mare, de 17 inci. Daca laptopul tau nici nu are asa o buna durata de viata a bateriei, poate ca este semnul ca trebui sa iti cumperi altul. In randurile de mai jos voi descrie LG Gram 17 din 2020 care o durata foarte buna de viata a bateriei, este un laptop foarte bun, deci daca te intereseaza, ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

LG Gram 17 este un laptop usor, chiar daca este mare, are o greutate de 1,4 kg si este mai usor datorita aliajului de magneziu din care este construit. Pretul incepe de la 1,500 de dolari pentru o versiune cu un procesor mai slab si pot sa ajunga pana la 1.850 pentru o versiune cu un procesor mai puternic. 

Are un ecran de 17 inci cu o rezolutie de 1560 x 1600 pixeli si un raport de aspecte de 16:10. Calitatea culorilor este foarte buna, sunt puternice, contrastul este ridicat si este un ecran luminos, deci nu vei intampina nicio problema daca lucrezi afara sau langa o fereastra. 

Durata de viata a bateriei este de pana la 13 ore, atat a rezistat in testul de redare video. Are o durata mai buna de viata a bateriei si datorita procesorului mai puternic, Intel Core i7 de a 10-a generatie si a graficii Intel Iris Plus. Laptopul se poate descurca si cu editarea foto si video, chiar si cu unele jocuri. Memoria RAM este de 16 GB si spatiu de stocare este de 1 TB. 

Laptopul primeste un aspect mai premium, mai ales ca nu mai are acea balama de anul trecut si este un model foarte durabil, rezista la multe socuri. 

Tastatura are iluminare din spate, tastele sunt mai mari, tastarea este mai placuta, dar touchpad-ul nu este amplasat atat de bine si poate fi atins din greseala. Are o serie de porturi USB-C, Ethernet, daca vei dori sa ai o conexiune prin cablu si nu prin Wi-Fi, Thunderbolt 3, prin care se poate incarca.

Acestea fiind spuse, LG Gram 17 2020 este un laptop foarte bun, are o durata foarte buna de viata a bateriei, performante puternice, astfel ca se poate descurca si cu sarcini mai complexe, un ecran mai mare ce ajuta la cresterea productivitatii, ecranul luminos si clar si are un aspect atractiv si premium.