Reduceri la electrocasnice la Best Buy

Best Buy are unele reduceri destul de semnificative si este un moment oportun sa iti cumperi ceea ce iti lipseste. Acum Best Buy are reducere la cateva electrocasnice care probabil ti-ar fi de mare ajutor in cazul in care nu le ai deja in bucatarie. La reducere sunt doua blendere foarte bune si puternice, iar ele sunt foarte folosite in perioada primaverii sau a verii cand un shake sau un suc racoritor de fructe ti-ar face ziua mai buna si vei putea in modul acesta sa ai si o alimentatie mai sanatoasa. Un cuptor este destul de necesar intr-o bucatarie, iar daca nu ai sau ti s-a stricat, tin sa te anunt ca vei gasi unul la reducere tot pe Best Buy la un pret destul de avantajos. Acum Best Buy s-a gandit ca ar fi timpul sa reduca anumite produse electrocasnice, iar daca iti lipsesc din bucatarie, ar trebui sa te grabesti sa le cumperi pentru a te putea bucura de reducerile semnificative. 

NutriBullet Rx personal blender il gasesti acum la un pret de 80 de dolari si vei reusi sa economisesti 70 de dolari. Acest blender este unul destul de puternic, are un motor de 1.700 de wati. El este suficient de mic pentru a incapea chiar intr-un mic coltisor din bucataria ta, astfel ca daca ai o bucatarie mai mica nu va trebui sa iti faci griji in aceasta privinta daca iti cumperi blenderul NutriBullet Rx. In ciuda dimensiuni sale mici, este suficient de puternic pentru a putea zdrobi orice aliment vrei tu. Are si o functie de incalcire care iti permite sa face supa crema de legume si sa o poti servi imediat dupa ce ai terminat de mixat legumele, astfel ca vei economisi si timp si nici nu va mai trebui sa speli prea multe vase. In cutie se mai gasesc trei cani, una foarte mare, una scurta si una pentru supa si o perie de curatare. 

Cuptorul Cuisinart countertop convection se poate cumpara cu 70 de dolari si vei economisi 50 de dolari. Este potrivit pentru prajirea si fierberea rapida, pentru reincalzirea unor alimente foarte rapid. Este disponibil in negru cu accente de otel inoxidabil. 

Blenderul Blendtec Classic cu 10 viteze costa 225 de dolari si vei putea economisi 225 de dolari. Are un motor de 1.560 de wati si poate strivi chiar si gheata pentru a prepara smoothie-uri in cateva secunde. Si supele se pot prepara la fel de repede. In cutie sunt doua cani diferite si trei capace.

Prin urmare, daca ai nevoie de un blender sau de un cuptor in bucataria ta, poti profita acum de acest reduceri la Best Buy, reusind sa economisesti sume semnificative de bani.