Iphone mai inteligent cu IOS 14

Tehnologia va evolua in continuare, nu se va opri niciodata la ultimul software actualizat sau la ultimul smartphone lansat. Tocmai de aceea, Apple are cel mai recent sistem de operare, IOS 14, care are o serie de functii noi care te ajuta sa iti realizezi sarcinile si activitatile mai usor. IOS 14 este automatizat, adica prin intermediul lui poti sa realizezi diferite sarcini, fara prea mult efort, fara sa fie nevoie sa deschizi multe pagini web. IOS 14 inca nu este disponibil pentru utilizatori, ea se afla inca in versiunea beta, adica pentru dezvoltatori. Dar daca vrei versiunea acum, te poti inscrie pe un cont de dezvoltator, dar costa 99 de dolari pe an. Dar descarcarea versiunii beta nu poate garanta forma finala, pentru ca ea mai poate sa prezinte cateva erori. Asa ca, este mai bine sa mai astepti pana cand versiunea va fi disponibila pentru toti utilizatorii. Dar, in randurile de mai jos voi explica modul de functionare a functie de comanda rapida.

Comenzile rapide de la Siri iti permit sa realizezi anumite activitati, fie cu o singura atingere, fie cu o comanda vocala. Un exemplu in acest sens ar fi, atunci cand inveti si ai nevoie de linisite timp de o ora, poti crea o comanda rapida si trebuie sa spui ”Siri, porneste modul Nu deranjanti” sau orice comanda preferi. Alta comanda rapida ar fi atunci cand bateria atinge un anumit nivel, iar Siri va slabi luminozitatea ecranului si locatia pentru a economisi bateria.

Trebuie sa deschizi aplicatia Automatizare, in partea de jos trebuie sa apesi pe Creare automatizare personale. Se pot crea automatizari chiar si pentru toti membrii din casa. 

Cu IOS 14, Comenzile rapide vor fi pe fundal si vor da notificari numai daca trebuie sa incarci unele informatii. Aceste foldere permit gasirea si urmarirea comenzile rapide cu usurinta. 

IOS 14 are mai multe setari de automatizare a sarcinilor, poti sa setezi o ora din zi sau cand ajungi intr-o locatie anume, sa se declanseze actiunea. De exemplu, poti sa setezi o comanda rapida ca atunci cand deschizi aplicatia de jurnal, telefonul sa treaca automat la modul Nu deranjati si sa porneasca lista de redare a melodiilor de la Apple Music. Comenzile rapide pot fi declansate cu mai multe actiuni, ca atunci cand deschizi un mesaj, un e-mail, inchizi o anume aplicatie sau cand pui telefonul la incarcat. Accepta si comenzi care nu au nevoie de interventia ta, precum prezentarea prognozei meteo, pornire unui playlist la o anumita ora sau oprirea aplicatiilor atunci cand telefonul porneste modul de consum redus a bateriei. 

Prin urmare, IOS 14 aduce cu sine automatizarea de care unele persoane chiar au nevoie, fiind foarte ocupate in fiecare zi si se pot seta diverse comenzi rapide.