Dispozitive Alexa din 2020

Asistentul vocal Alexa este incorporat in mult mai multe dispozitive, astfel incat casa ta are cat mai multe dispozitive inteligente, carora le poti da comenzi vocale. Amazon a introdus in 2014 primul difuzor Echo, iar Google Assistant si Siri au inceput si ei sa fie in mai multe dispozitive pentru a putea concura cu Alexa. Mai jos voi prezenta cateva dispozitive care au asistentul vocal Alexa. 

Amazon Echo Dot cu ceas este un difuzor foarte bun cu un pret accesibil. Pe langa faptul ca are un sunet foarte bun, mai ofera si informatii despre temperatura, ora si multe altele. Are un cititor de amprenta si performante inalte. Acest difuzor se gaseste la un pret de 60 de dolari si este unul dintre cele mai bune de pe piata. 

Arlo Pro 3 are un pret putin cam mare de 463 de dolari, dar are doua optiuni de camere de securitate care au si stocare locala, streaming de 2K, asistentul vocal Alexa, dar si Google Assistant. Mai are o sirena, senzor de miscare, viziune de noapte, dar si color, zoom de 12x, este cea mai buna camera de securitate. Continutul se poate viziona pe alte dispozitive, precum Amazon Echo, iar abonamentul pentru stocare locala costa 3 dolari pe luna. 

Ring Peephole Cam costa 80 de dolari si poate inlocui vechiul vizor de la usa. Daca nu vrei sa ai o sonerie cu fir, acest dispozitiv este unul foarte bun. Se instaleaza foarte usor, este dotat cu Alexa, continutul se poate vizualiza pe un alt dispozitiv cu afisaj inteligent si poti sa vorbesti cu persoana de la usa si ii poti spune Alexei: ”Alexa, raspunde la usa”. Functia de comunicare printr-un ecran inteligent Alexa este unica. 

Ecobee SmartThermostat costa 249 de dolari si este destinat sa inlocuiasca vechiul model de termostat din casa. Se poate controla prin aplicatia Ecobee si comenzile vocale pot fi date fie Alexei, fie lui Google Assistant sau Siri care apoi vor regla temperatura termostatului. Acesta are incorporat si un difuzor inteligent Alexa, asa ca, Alexa se va descurca mai bine decat ceilalti asistenti vocali. 

Amazon Echo Show 8 costa 130 de dolari, dar se poate gasi si la 100 de dolari, are un ecran de 8 inci cu o rezolutie foarte buna, un difuzor Alexa incorporat si ii poti spuna sa faca diverse lucruri. Ecranul se poate conecta si cu camerele de securitate, se poate viziona continutul cu ajutorul sau. 

SimpliSafe este un sistem de securitate, iar pretul incepe de la 210 dolari si sunt incluse un hub, tastatura, senzor de miscare, senzor pentru usa sau fereastra. Abonamentul costa 15 dolari pe luna si poate ajunge pana la 25 de dolari pe luna pentru monitoriza profesionala. 

Asadar, daca ai nevoie de un dispozitiv Alexa, acestea sunt cele mai bune din anul 2020.