Dispozitive Alexa ieftine

Daca vrei sa ai si tu o casa mai inteligenta, ai nevoie de dispozitive inteligente, carora sa le spui sa aprinda lumina, sa raspunda la usa, sa puna muzica, sa iti spuna vremea de afara, cate grade sunt in casa si multe altele. Sunt foarte multe dispozitive inteligente pe piata care te pot ajuta cu aceste lucruri, doar ca daca ai un buget mai restrans este posibil sa nu ti le permiti, pentru ca unele sunt foarte scumpe. In randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune, dar si accesibile dispozitive Alexa. 

Echo Dot 3 este cel mai ieftin difuzor inteligent, are o calitatea foarte buna a sunetului, asa ca poti sa asculti muzica de pe Spotify, Amazon Music sau alte aplicatii. Poti sa asezi in diferite camere dispozitivele pentru un sunet mai interesant. Echo Dot 3 costa in general 40 de dolari, dar uneori poti sa il gasesti si cu 25 de dolari. 

Echo Show 5 costa 90 de dolari si este un asistent vocal care iti permite sa vezi afisajele celorlalte dispozitive inteligente de la Amazon, pe un ecran foarte bun, care incapa pe noptiera ta. Se poate gasi si la 50 de dolari. Ecranul poate sa afiseze continutul camerelor de securitate, se poate controla alt dispozitiv inteligent cu o singura atingere si, bineinteles, prin comenzi vocale. 

Amazon Echo Flex se poate gasi si la un pret de 17 dolari si este o priza inteligenta. Configurarea este foarte usoara si se face prin intermediul aplicatiei Amazon Alexa. Dupa ce ai indeplinit acest lucru, vei putea sa te bucuri de control vocal, vei putea aprinde luminile, vei avea si senzor de miscare, toate cu un control vocal. 

Wyze Cam costa 22 de dolari si este o camera de securitate cu foarte multe functii inteligente, iar fluxul se poate viziona pe un ecran inteligent de la Amazon. Ai nevoie doar de aplicatie si de o conexiune la Wi-Fi. 

Wyze Bulb costa 8 dolari si acest bec se poate controla cu ajutorul Alexei. Trebuie conectat la Wi-Fi, asa ca nu au nevoie de un hub. Aceste becuri iti ofera o serie de functii foarte utile si inteligente si functioneaza foarte bine cu alte dispozitive inteligente de la Amazon. 

Daca esti dispus sa platesti putin mai mult, sunt 2 dispozitive inteligente mai scumpe, Wyze, care este o incuietoare de 100 de dolari si Ring, o sonerie inteligenta de 100 de dolari. Daca vrei produse mai bune, precum August Smart Lock sau Arlo Video Doorbell, acestea costa in jur de 150 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa ai o casa plina de dispozitive inteligente, doar ca ai un buget mai restrans, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si dispozitive inteligente mai ieftine.