Samsung Galaxy Z Flip 3- zvonuri

Telefoanele pliabile sunt abia la inceput de drum , fapt pentru care nu oricui ii plac acest tip de telefoane. Samsung are cateva modele de telefoane pliabile si anul acesta este posibil sa mai lanseze unul, anume Samsung Galaxy Z Flip 3, doar ca inca nu se stie nimic concret despre acesta. Exista cateva zvonuri despre acest telefon, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

In luna februarie se implineste un an de la lansarea primului telefon pliabil de catre Samsung, astfel ca ar fi putut lansa Samsung Galaxy Z Flip 3 in aceasta luna, dar daca nu s-a anuntat nimic despre asta, inseamna ca nu se va lansa acum. Alte zvonuri spun ca s-ar putea lansa la sfarsitul anului, dar s-a mai auzit si ca s-ar putea lansa in jurul lunii iulie. Samsung Galaxy Z Flip a avut un pret initial de 1.380 de dolari, astfel ca se asteapta ca si noul telefon sa aiba un pret similar cu acesta. 

Cat despre nume, intuitiv ar fi fost sa se numeasca Flip 2, dar o informatie cu privire la nume sugereaza ca modelul 5G al Galaxy Z Flip se numeste Flip 2, deci acest nou telefon este Flip 3. 

Un zvon spune ca s-ar putea sa aiba un ecran exterior de 3 inci si cel interior de 6,7 inci. Se mai spune ca bateria va fi mai mare, astfel ca va avea o baterie de 3,300 mAh. Avand in vedere faptul ca au fost ceva probleme cu balamaua primului telefon pliabil, Z Flip  3 va avea o balama mai buna si un afisaj imbunatatit, fiind cele mai importante componente pe care un telefon pliabil le are, asta inseamna ca Samsung isi doreste sa realizeze un telefon mai durabil. 

Un zvon spune ca Galaxy Z Flip 3 va avea un spatiu de stocare de 128 GB sau 256 GB si ca va rula Android 11. Daca 128 GB va avea modelul de baza, este posibil ca pretul sa fie mai mic, pentru ca Z Flip avea un spatiu de stocare mai mare. Se mai zvoneste ca va avea o versiune noua de One UI de la Samsung, ceea ce inseamna ca este posibil sa se lanseze in a doua parte a anului. Se mai aud si alte zvonuri despre un model Samsung Galaxy Z Flip Lite, adica un model mai accesibil.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Z Flip 3 nu se va lansa de curand, iar daca te intereseaza acest telefon, ar trebui sa astepti informatiile concrete despre el, eventual unele review-uri sau teste inainte de a-l cumpara, mai ales ca nu este un telefon ieftin si nu ai vrea sa nu fie pe masura asteptarilor tale.